Hvad koster en Killing 0g hvad får du for pengene 

 

 

Hvordan vokser killingerne op:

Hos os er killingerne en del af familien sammen med vores hunde, der kommer skolekammerater og børnebørn forbi og leger med killingerne samt voksne der bare lige kommer forbi, ikke fordi de skal se de dejlige killinger men bare lige var i nærheden.

Killingerne kommer ud og køre i bil et par gange eller fire, mens de er hos os bla. til dyrelægen.  Når vi begynder at tage på camping kommer de alle med, stor som små.

De vil være vænnet til dagligdags lyde som fx støvsuger, opvaskemaskine etc. 

Killingerne bliver vænnet til kam og børste samt de får deres første bad eller to inden de kommer hjem til deres nye hjem.

Når killingerne begynder at få fast føde er det kvalitetsfoder fra Royal Canin de får, de får også en pose Royal Canin killing med til de første dage i deres nye hjem.  

Killingerne flytter hjemme fra, når de er 12-14 uger, er killingen en kælekat så flytter den først når den har rundet de 3 måneder og vil være neutraliseret inden den flytter hjem til dig.

 

Hvad koster en killing: 

Kælekat: Fra 6500 Dkkr alt efter køn, farver og mønsterkombinationer. En kat købt til kæl vil være neutraliseret når den flytter hjemmefra. Kælekatten kan derfor ikke benyttes til avl men evt. gerne som udstillingskat.

Avlskat: Hunkatte koster fra 11.000 Dkkr og hankatte koster fra 14.000 Dkkr

Salg til udlandt er efter aftale ang. pris m.m.

Reserveringsgebyr: Ved reservering af killing betales der et reserveringsgebyr på 2000 Dkkr for kælekat og 4000 Dkkr for avlskat.

Resten af killingens pris betales ved afhentning af killingen, når den er klar til at flytte hjemmefra. Dette reserveringsgebyr tilbagebetales ikke hvis du fortryder din reservering.

 

Ledig: betyder killing leder efter godt & kærligt hjem

Option: betyder at der er køber der er interesseret i killing

Reserveret: betyder at køber har været og se killing & aftale er lavet om at køber må købe killing
Solgt: betyder at killing er solgt 

 

 Når Killingerne flytter hjemmefra er de:

Ny vasket

Socialiseret

Dyrlægetjekket

Ormebehandlet

Vaccineret 2 gange

Chipmærket

Registreret i dansk katteregister

Registreret i FIFE

Neutraliseret (gælder kun katte solgt til kæl)

 

 Med killingen medfølger:

 FIFE stambog

Købskontrakt

Sundhedsbog fra dyrlægen

Madpakke til den første tid

Medlemsskab til Ragdollklubben for et år ( Nyt medlem), hvis dette har interesse. 

 

Jeg vil altid stå til rådighed for besvarelse af evt. spørgsmål der skulle dukke op senere hen. Jeg hjælper også meget gerne i gang med at udstille hvis der skulle være interesse for dette.